Πως θα γίνει η αποστολή των εμπορευμάτων; PDF Εκτύπωση E-mail

Τρόποι Αποστολής :

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω ταχυμεταφορών ……………………..

Αποστολές εντός Κρήτης :
Το αρχικό κόστος αποστολής είναι 2,5€ (+ΦΠΑ 24%) για μεικτό βάρος έως 3 κιλά και αυξάνεται σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 2,5€ (+ΦΠΑ 24%).

Αποστολές εκτός Κρήτης  (χερσαία Ελλάδα):
Το αρχικό κόστος αποστολής είναι 3,5€ (+ΦΠΑ 24%) για μεικτό βάρος έως 3 κιλά και αυξάνεται σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 2,5€ (+ΦΠΑ 24%).

Αποστολές εκτός Κρήτης  (νησιωτική Ελλάδα):
Το αρχικό κόστος αποστολής είναι 3,5€ (+ΦΠΑ 24%) για μεικτό βάρος έως 3 κιλά και αυξάνεται σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 2,5€ (+ΦΠΑ 24%)..

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την ποσότητα που έχετε δώσει ως παραγγελία  και περιλαμβάνει το βάρος/όγκο του δέματός σας, την υπηρεσία αντικαταβολής εφόσον την έχετε επιλέξει, τον φπα 24% καθώς και όποια πρόσθετη επιβάρυνση (εφόσον υπάρχει) από την εταιρεία ταχυμεταφορών με βάσει τον ΤΚ σας στο δίκτυο εξυπηρέτησης της ………….. (απομακρυνσμένη περιοχή χρέωση 9.15€ ή δυσπρόσιτη περιοχή χρέωση 3.10€. Για απομακρυσμένες περιοχές Θεσσαλονίκης ισχύει χρέωση 4.58€ ).

Αν ο αγοραστής επιθυμεί διαφορετική ταχυμεταφορική πρέπει να μας ενημερώσει με email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής και η πληρωμή γίνεται με κατάθεση, έμβασμα.  Η χρέωση των μεταφορικών επιβαρύνει τον αγοραστή και ο ίδιος αναλαμβάνει τον διακανονισμό παραλαβής της στην μεταφορική που θα επιλέξει.

Για παραγγελίες από 120 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ και αφορά:
– παραγγελίες εντός Ελλάδας
– περιοχές που δεν θεωρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες όπως αυτές ορίζονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ………………….
– παραγγελίες που εξοφλούνται με πληρωμή μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Από την παραπάνω προσφορά εξαιρούνται παραγγελίες οι οποίες περιέχουν γυάλες,  δώρα καθώς και προϊόντα με μεγάλο βάρος-όγκο.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις παραγγελίες με την προϋπόθεση οτι ο τρόπος πληρωμής είναι η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και εφόσον είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση του τρόπου πληρωμής, ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή μέσω αποστολής e-mail για την παραγγελία του και την εξέλιξή της.
Η παράδοση της παραγγελίας σας από την ταχυμεταφορική πραγματοποιείται εντός 2 με 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας από τον χώρο μας. Αν βρίσκεστε σε απομακρυνσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή, ο χρόνος παράδοσης θα είναι μεγαλύτερος. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι επίσημες εορτές ή αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, τότε θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

2. Με παραλαβή απο το φυσικό μας κατάστημα

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας στην οδό Καραισκάκη 39 - Χανιά (έναντι Δημαρχείου Χανίων) ως εξής: Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο  9:00-14:00 και Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή : 9:00-14:00 και 16:30-21:00, εφόσον η παραγγελία σας έχει εξοφληθεί μέσω κατάθεσης ή ενδοτραπεζική συναλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή στον χώρο μας με μετρητά ή χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

3. Με αποστολή στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Αποστολές με δικά μας μεταφορικά μέσα γίνονται προς το παρών εντός της ευρύτερης περιοχής των Χανίων (ενημερωθείτε τηλεφωνικά στο 28210.88315) και για οποιοδήποτε ποσό. Για αποστολές πιο μακρινές –εντός των Χανίων έως και την πόλη του Ρεθύμνου- με ποσό παραγγελίας 120 ευρώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Και η πληρωμή γίνεται με Αντικαταβολή στον εκπρόσωπο του καταστήματος μας. Για παραγγελίες άνω των 120 ευρώ πρέπει να γίνει καταβολή προκαταβολής ίσης του 50% του ποσού παραγγελίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

 

Σημαντικές παρατηρήσεις και συμβουλές:

Φροντίστε η επωνυμία του παραλήπτη που έχετε δώσει για την συγκεκριμένη διεύθυνση να αναγράφεται στο κουδούνι. Εάν η επωνυμία του παραλήπτη δεν αναγράφεται,, ο διανομέας δεν θα αφήσει ειδοποίηση.

Εάν ο παραλήπτης δεν εντοπιστεί 2 φορές, το αντικείμενο παραμένει για 15 εργάσιμες ημέρες στο τοπικό υποκατάστημα ταχυμεταφορών απ’ όπου μπορείτε να το παραλάβετε. Σε περίπτωση 3ης επίδοσης και έπειτα από δική σας συνεννόηση με τον διανομέα, πιθανόν θα σας ζητηθεί επιπλέον αντίτιμο.

Ο χρόνος παράδοσης για τα courier είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.